Logga in: Logga in med ScoutID
Saknar du konto?

Hej alla myrföräldrar!

 
Nu på måndag (24 april) är det dags för möte igen. Ni är alla välkomna 20 minuter innan mötets slut för att få information och kunna ställa frågor om sommarens scoutläger (1-5:e augusti). Alltså: 19.40 är det bara att dyka upp så får ni en kort genomgång inför lägret.
 
30:e april är det Valborg, traditionsenligt anordnat av Mälarscouterna på Snorreängen. Myrorna kommer anordna aktiviteten Spika stock, så alla myror som vill kan hjälpa till med det. Läs gärna mer här.
 
Mötet första maj kommer bli av trots att det är en röd dag eftersom så många möten blivit inställda de senaste veckorna. Det är alltså ändrat gentemot den tidigare utskickade terminsplaneringen.
 
Samma vecka, lördag 6:e maj, är det dags för scouternas dag. Det är ett fantastiskt roligt scoutarrangemang med scouter från hela Stockholm och många intressanta aktiviteter. Mer detaljer kommer, men det börjar på morgonen och håller på till kring 16. Matsäck behövs till lunch, men det är ingen anmälningsavgift. Till detta vore det jättebra om några föräldrar kan hjälpa till som kontrollanter. Anmälan sker här:
 
Efter Scouternas dag är det dags att peppa inför terminens sista hajk, 20-21:a maj är det Mälarscouternas avslutningshajk. Skriv upp datumet så kommer mer info när det närmar sig!

Bli Mälarscout!

Äventyret är nära - Mälarscouterna välkomnar nya och gamla scouter och ledare. Läs mer om Mälarscouterna och anmäl ditt intresse här!