Logga in: Logga in med ScoutID
Saknar du konto?
Hej alla Myrföräldrar!
 
På måndag den 23:e drar det igång igen med första scoutmötet. Samma tid som förra terminen, dvs 18.30-20.00, och samma plats. Kom ihåg att ta med ordentligt med kläder, som vanligt kan vi vara ute hela mötet.
 
Terminsplanering kommer komma om några dagar, tills dess är det några datum ni behöver hålla extra koll på:
Hajk 25-26:e mars. Vi kommer vara vid Mälarscouternas nya fina stuga K2 ute på lovön.
Scouternas dag 6:e maj. En härlig scouttävling som håller på under lördagen.
Avslutningshajk 20-21 maj. Hela kåren samlas och avslutar terminen tillsammans.
Dessa datum behöver vi hjälp av flera föräldrar för att kunna genomföra aktiviteterna på ett så bra sätt som möjligt.
 
Vi har under höstterminen känt av ett behov av förstärkning av ledarteamet. Därför behöver vi er hjälp en gång per termin och scout. Det är dessutom en utmärkt möjlighet för er att lära er mer om vår verksamhet!
Svara därför på formuläret här:[länk]

En del kommer få besked tidigt under terminen om när vi behöver er hjälp, andra kanske i ett senare skede om det visar sig att vi kommer bli få ordinarie ledare till ett möte. Självklart är era svar inte bindande, det viktigaste är att vi får ett hum om vilka som kan när.Som föräldraledare är du ett extra stöd, så inga förkunskaper behövs. Däremot får du se till att komma en halvtimme innan mötets början för inledande planering och snabb information om vad vi ska göra. Om det av någon anledning är omöjligt för er att delta på ett enda möte så kontakta Avdelningsledare Teo.

Bli Mälarscout!

Äventyret är nära - Mälarscouterna välkomnar nya och gamla scouter och ledare. Läs mer om Mälarscouterna och anmäl ditt intresse här!