Hej Insekter och föräldrar!
 
På onsdag den 24 januari drar scoutterminen igång. Vi ses som vanligt 18.30 i Karsvik klädda för att vara ute. På första mötet får man gärna ta med isdubbar och en ficklampa om man har.
 
Under våren kommer vi göra en massa spännande, programmet ger en liten fingervisning. Vi kommer att introducera flera helt nya områden.
 
I vår har vi en egen hajk för Insekterna helgen den 21-22 april (mer information kommer). Terminen avslutas med en gemensam hajk med de andra avdelningarna i K2 helgen den 26-27 maj. Sommarlägret blir i år på Vässarö där vi är med på distriktslägret men har en egen lägeräng. För spårarna börjar lägret antingen tisdagen den 31 juli eller onsdagen den 1 augusti och pågår till lördagen den 4 augusti (mer detaljer kommer under våren).
 
Under maj månad kan det hända att vi lägger in ett extra möte en annan veckodag eller byter ut ett möte. Om möjligt skall vi följa upp mötet ”Skepp Ohoj landkrabbor!” med ett riktigt spännande besök på kryssarklubbens segelskepp Gratia.
 
Vi kommer också att göra om patrullerna denna termin. Vi blandar mellan samtliga patruller för att skapa helt nya patruller med nya patrulledare och vice patrulledare. Detta gör vi för att scouterna skall få lära känna varandra bra i hela gruppen. Det är bra att notera att långt ifrån alla aktiviteter sker i patrullerna så man träffar alltid kompisar i andra patruller under varje möte.
 
Väl mött i vår önskar Insektsledarna