Logga in: Logga in med ScoutID
Saknar du konto?

Hej alla blivande och gamla scouter och scoutföräldrar,

Onsdagen den 31 augusti drar scoutterminen för spåraravdelningen Insekterna i Mälarscouterna igång. Möten har vi på onsdagar 18:30–20:00 i vår lokal i Karsviks hage som har adress Tegnebyvägen 16A. Viktigt är att alltid komma klädd för att kunna vara ute och kunna sitta ned på marken oavsett väderlek.

Bifogat finns välkomstbrev, terminsprogram inkl. kontaktuppgifter och ett hälsokort som vi vill att ni fyller i och tar med till första mötet.

I välkomstbrevet finns mer detaljerad information avseende verksamhet, scoutklädseln inkl. hur man införskaffar den m.m.

Bland alla roliga onsdagsmöten i terminsprogrammet finns även terminens höjdpunkt den 1–2 oktober då vi åker på hajk (=helgövernattning) i vår egen stuga K2 på Lovön. Boka in detta i kalendern redan nu! Ett annat viktigt datum att anteckna är föräldramötet den 28 september där vi bl.a. informerar och förbereder oss inför hajken.

Ytterligare en aktivitet som inträffar tidigt under höstterminen är den årliga ljuskväll som Mälarscouterna arrangerar runt Kyrksjön den 17 september. Som förberedelse vill vi redan nu be er börja samla några tomma barnmatsburkar i glas. Vi ber er om möjligt att skicka med en eller två burkar redan nu till första mötet den 31 augusti, och annars till mötet nästkommande vecka.

Hör gärna av er med ev. frågor och funderingar, och annars ser vi mycket fram emot att få träffa alla scouter på onsdag nästa vecka.
Varmt välkomna till Mälarscouterna och spåraravdelningen Insekterna!

//Ledarna

Bli Mälarscout!

Äventyret är nära - Mälarscouterna välkomnar nya och gamla scouter och ledare. Läs mer om Mälarscouterna och anmäl ditt intresse här!