Badankorné

Roveravdelningen Badankorné.

I söndags hölls Badankornés första möte som roverlag. Stamyr och Simon tog initiativ och planerade ett möte med lek i snön, korvgrillning, improvisationsteater och självklart härligt Badankorné-mys! Nu väntar vi alla med spänning på nästa möte :)

Följ Badankornés tredjeårsresa på Instagram @badankorne, eller klicka här för alla bilder :)

badankornerumanien2016

Nu är vi igång med en härlig termin, och sista året som utmanarlaget Badankorné - mäktigt!

Vi träffas ofta på söndagar kl 19 i Karsvik, men i höst hålls även en hel del möten och aktiviteter på annat håll. Senaste informationen finns på vår Facebooksida, så håll koll där. 

Kvack!

Efter en produktiv kick-off följt av ett lika produktivt möte har nu äntligen ett terminsprogram tagits fram!

Titta igenom terminsprogramet och se när just du har ditt möte! Glöm inte att påminna alla på mötet innan och ev komplettera på facebook med information om det är något speciellt som vi behöver veta inför mötet!

KO-gruppen hälsar alla ledare, funktionärer och utmanare varmt välkomna till Mälarscouternas kick-off! I år har har vi planerat en favorit i repris från 2011, vi kommer att åka till familjen Westers lada som ligger i närheten av Arlanda.

Avresa i bil från Karsvik lördag morgon 09:00. Vi beräknar att vara tillbaka senast 14.30 på söndagen.

Det här är helgen där du som ledare, funktionär eller utmanare har chans att träffa andra utan scouter och få mer information om samt påverka MS och styrelsens framtid. I år kommer vi bland annat fokusera på hur vi jobbar med sponsring, arbetet med nya kåken samt grenarnas program.

Anmälan gör ni här redan idag men senast den 28 augusti. (klicka på texten "här")

I år sover vi "halvt utomhus" på trägolv i ladan eller i tält vilket innebär att alla måste ta med sig utrustning för att klara sig en natt. Vi ordnar tält.

Några saker som är bra att ha med sig:

  • Sovsäck
  • Liggunderlag
  • Regnkläder
  • Bra skor som tål väta 
  • Papper/Dator 
  • Matsaker
  • Varma kläder 
  • Badkläder

Även planeringspassen kommer vara "halvt utomhus".

Kostnaden för helgen står självklart Mälarscouterna för.

Vi ses!

Nu är det dags, vi är utmanarscouter. Era ledare är taggade som få andra och hoppas att ni är det med!

Vi kommer att hålla våra möten på torsdagar kl 19-21 som tidigare, även om vi ibland håller till på det lite mer vuxna stället "Dagiset".
Vi ses torsdagen den 29e augusti vid Dagiset för vårt första möte tillsammans. Då kommer vi prata om det kommande året, dela mailadresser med varandra och kanske göra en Facebookgrupp (om den inte redan finns?).

Kramar från ert ledarteam
Ante, Katta, Lars och Sofie

 duckparents