Logga in: Logga in med ScoutID
Saknar du konto?

Nu uppgraderar vi från Tofflor till Stövlar! 

Visst var det kul med hajk! Därför kör vi en till ganska snart och denna gång övernattar vi utomhus, så ta med stövlarna istället för tofflorna! 

Vi kommer ta oss fram längs en bit av Sörmlandsleden och tar oss därför gemensamt från Karsvik med SL till starten söder om stan. Ingen jättelång vandring tänker vi men kommer röra lite mer på benen är förra hajken.  

Tider

Start och samling blir vid Karsvik kl. 8:30 lördagen den 23:e april. 

Avslut sker senast 12:00 söndagen den 24:e april, även det vid Karsvik.

 

Anmälan

Anmälan sker via Mälarscouternas hemsida senast 18:e april (Annandag påsk). Som vanligt loggar du på hemsidan och går in på Appar => Hajkanmälan , skriv in detaljerna och skicka in. Hajken kostar 200 kr, vilket betalas via swish i samband med anmälan enligt instruktion. Sen är anmälan klar! Har ni några frågor, hör av er till al.yggdrasil@malarscouterna.se 

Utrustning

Utgå från Mälarscouternas packlista. Vi hoppas och tror att temperaturen kommer vara betydligt högre än den är nu när vi bjuder in, men det kan vara bra att kolla så du har en varm sovsäck (eller dubbla) om vi får en kall natt på hajken. Mat köper vi gemensamt och delar upp när vi träffas i Karsvik. En extra vattenflaska vill vi att ni tar med. 

Varmt välkomna!

Ledarna på Yggdrasil

Bli Mälarscout!

Äventyret är nära - Mälarscouterna välkomnar nya och gamla scouter och ledare. Läs mer om Mälarscouterna och anmäl ditt intresse här!