Logga in: Logga in med ScoutID
Saknar du konto?

Till alla andra- och tredjeåringar!
På jullovet finns möjlighet att gå patrull-ledarutbildning! Utbildningen sker i Gilwellstugan (där vi hade läger i somras) och sker mestadels inomhus! Lägger till informationen scouterna gick ut med på Facebook här nedanför. Denna kurs är från scouterna nationellt och alltså ingenting vi ledare är inblandade i, ni anmäler er helt enkelt själva och går kursen. Förslagsvis snackar ni som vill gå utbildningen ihop er och väljer ett datum som passar er! Men även fast man anmäler sig själv och inte känner någon innan är det verkligen inget problem, utbildningen är rolig och givande oavsett och man lär snabbt känna andra roliga och härliga scouter. Men snabba er, platserna brukar ta slut snabbt så anmäl er så snart som möjligt! Mälarscouterna kommer att stå för hela eller delar av avgiften, vi vet inte exakt hur det kommer att bli!

 

Vi ledare vill slå ett slag för leda patrull utbildningen. Flera av oss gick den som äventyrarscouter och förutom att den är givande är den riktigt rolig! Man bor inomhus, käkar god mat, lär sig vettiga saker och träffar roliga människor. Dessutom en bra grej att skriva på CV:t i framtiden! 

 

På länkarna finns mer information om utbildningen. 

Information från scouterna!

Äventyrarscouter! Varmt välkomna på ledarskapsutbildning under jullovet. Nu kör vi tre omgångar Leda Patrull på Gilwellstugan. 27-30/12 https://www.scouternasfolkhogskola.se/.../leda-patrull-jul 2-6/1 https://www.scouternasfolkhogskola.se/.../leda-patrull-nyr och 6-10/1 https://www.scouternasfolkhogskola.se/.../leda-patrull... Scouter från alla scoutkårer varmt välkomna! Tag med några patrullkompisar, eller kom själv, men skynda på med anmälan, platserna brukar gå åt fort!

 

Hälsningar 
Ledarna

Bli Mälarscout!

Äventyret är nära - Mälarscouterna välkomnar nya och gamla scouter och ledare. Läs mer om Mälarscouterna och anmäl ditt intresse här!