Snart är adventstiden är här med mys och tända ljus och snart är det dags för december månads absoluta höjdpunkt – Mockasinernas luciahajk!

Den 6-8 december, fredag kväll till söndag lunch, firar vi in julen i vår egna mysiga stuga, K2. Vi samlas vid bommen vid infarten till K2 kl 20.00 på fredag. Då ska scouterna ha ätit middag. Vi kommer att servera lite kvällssnacks. Hämtning sker kl 12 på söndagen på samma ställe.

Vi kommer att sova inomhus och vi kommer att baka och laga mat, julpyssla, pynta granen, leka, spela och sjunga julmusik och allt annat som hör julen till. Till den här hajken kommer ledarna att stå för mat och inhandling, så scouterna behöver bara ta med sig hajkpackning för att sova på golv inomhus, men kläder för att även kunna vara utomhus ska givetvis vara med!

Traditionsenligt ska vi dela ut julklappar till varandra! Ta med en tjusigt inslagen klapp till ett värde av ca 40kr.

Du anmäler din scout via hemsidan malarscouterna.se. Logga in med samma inloggning som till scoutnet. Gå in på Appar => Anmälan, skriv in detaljerna och skicka in. Betala via swish enligt instruktion, hajken kostar 220 kronor. Har du några frågor, hör av dig till någon av ledarna. Anmälan skall ske senast 5 december!

Hoppas ni är lika taggade  som vi är! Har ni frågor kring anmälan, utrustning eller något annat så hör av er till någon av oss ledare. 

 

Hälsningar Mockasinledarna

2f15282734fcf1f2e0ccdb5399873a14--wolf-painting-native-american-indians