Logga in: Logga in med ScoutID
Saknar du konto?

Adventstiden är här med mys och tända ljus. Då är det dags för december månads absoluta höjdpunkt – Mockasinernas luciahajk!

Helgen 11-13 december, fredag kväll till söndag eftermiddag, firar vi in julen i Mälarscouternas nya stuga K2. Vi möts vid Brommaplan 19:15 fredag kväll och åker dit gemensamt med buss. På söndag åker vi tillbaka och avslutar hajken på Brommaplan kl. 12:45.

Vi kommer att sova inomhus, med vedkamin som uppvärmning. I år är det bara vi Mockasiner, då de andra äventyraravdelningarna firar på annat håll. Vi kommer att baka och laga mat, julpyssla, pynta granen, spela och sjunga julmusik och allt annat som hör julen till.

Självklart ska vi dela ut julklappar till varandra! Ta med en tjusigt inslagen klapp till ett värde av ca 40 kr.

Hajken kostar 200 kr och anmälan sker på mötet 3 december eller via mail. Om du inte kommer på mötet kan du betala via Mälarscouternas swishkonto (123 609 64 81, märk betalningen Mockasinerna) eller paypal (länk finns längst ner i denna artikel).

Vägbeskrivning till K2 kan hittas på https://malarscouterna.se/om/lokaler/k2, om någon är intresserad av att veta vart vi ska. J

 

God jul och välkomna in i värmen!

{nicepaypal:pay|200|Mockasinernas luciahajk 2015}

Bli Mälarscout!

Äventyret är nära - Mälarscouterna välkomnar nya och gamla scouter och ledare. Läs mer om Mälarscouterna och anmäl ditt intresse här!