JOTI

Kalender
Mälarscouterna
Datum
2018-10-19 - 2018-10-21
Författare
-

Beskrivning

Återigen kommer Mälarscouterna anordna JOTI med lan. Vill du uppleva internationell scouting utan att lämna scoutstugan? Jamboree On The Internet (JOTI) är ett internationellt arrangemang som anordnas den tredje helgen i oktober varje år och låter dig möta scouter från hela världen. Det är en virtuell jamboree, ett stort läger, som sker över internet.

Förutom datorspel kommer det även finnas film, konsoler, brädspel och ett flertal scoutaktiviteter samt fysiska aktiviteter. Att ta med sig en dator är helt valfritt och absolut inget måste. För de som tar med sig dator kommer det finnas bord samt internet som kan användas både för att chatta med scouter, men även för att spela datorspel lokalt.

Vi kombinerar JOTI med lan, det vill säga att vi spelar datorspel tillsammans. Förutom att köra med de andra scouterna inom kåren anordnas även tävlingar och turneringar. Genom att kombinera intresset för datorer och spel med ett internationellt scoutläger via internet skapar vi en lärorik, rolig helg.