Logga in: Logga in med ScoutID
Saknar du konto?

Välkommen på Spindlarnas hösthajk 23-24 september

Snart är det dags för hajk och den här gången är det lagspel som gäller. Vi delar upp oss i lejon, björnar, örnar och vargar – temat är Wild scouts!

Var
Vi kommer att hålla till på Mälarscouternas stuga K2 på Lovön.

När
Samling vid Norrby parkering på Lovön kl 10:00 lördag den 23 september. Vi uppmuntrar samåkning! Här ligger Norrby: https://goo.gl/maps/6VwxPuu9VCcNSPjR9

Hämtning sker vid K2 söndag den 24 september kl 10:00. Parkera vid vattenverket och promenera ca 2 km till K2 för hämtning. Här ligger parkeringen: https://goo.gl/maps/mEPWckSBkzJak7PS6 och K2
hittar ni här: https://goo.gl/maps/7uynu9TCGkuT1VEe9

Obs att hämtning och lämning alltså̊ är på̊ två̊ olika ställen.

Hur
Vi kommer att vara ute i stort sett hela hajken. Middag samt övernattning sker dock inomhus. All mat köps in centralt, det gäller även mellanmål och lördagsgodis. Scouterna bär själva sin packning från Norrby parkering till K2, en promenad i skogen om ca 2 km.

Utrustning
Det är viktigt att ha på sig varma kläder, skor/stövlar som klarar väta, ett torrt ombyte av underställ, mössa/vantar, regnkläder samt sovsäck/liggunderlag.

Packlista finns här: https://malarscouterna.se/bra/utrustningslista

Alla scouter har med sina egna matsaker i plast och en diskhandduk. Packa tillsammans med scouterna, så att de hittar sina grejor. Alla elektroniksaker lämnas hemma. Behöver någon ringa hem så ordnar vi ledare det.

Medföljande förälder
Vill du som förälder följa med på hajken så du varmt välkommen! Vi vill gärna ha sällskap av ett par föräldrar som är med antingen över dagen eller hela hajken. I så fall får du hjälpa till med matlagning, diskning eller andra uppdrag. Anmäl dig tillsammans med scouten. Du som förälder betalar inte hajkavgift.

Viktigt
Se till att kontaktuppgifter och hälsodeklaration är uppdaterad på Scoutnet. OBS! Nötter är helt förbjudna på hajken på grund av allergi.

Anmälan och kostnad

Logga in på mälarscouterna och anmäl dig. https://malarscouterna.se/app/anmalan

Kostnad för hajken är 350 kronor. Sista anmälningsdag är 17 september.

Hälsningar från spindellederna!

Kontaktuppgifter: Maria Berglund, tel. 0703-653318, Karin Odelius, tel. 072-350 82 90 Frederick Lind, tel. 070-684 29 90

Bli Mälarscout!

Äventyret är nära - Mälarscouterna välkomnar nya och gamla scouter och ledare. Läs mer om Mälarscouterna och anmäl ditt intresse här!