Logga in: Logga in med ScoutID
Saknar du konto?
Hej Yggdrasil, gott nytt år!
 
Nu är det äntligen dags för terminsuppstart, och med det kommer förstås terminsplanering och årets första scoutmöte nu på onsdag 24e januari.
 
Planeringen är bifogad, och en nyhet är att den också innehåller en ungefärlig uppskattning om hur mycket mötet kommer vara ute eller inne, för att hjälpa med klädseln. Första mötet kommer vi vara till stor del ute, vilket är bra att tänka på givet vårt vackra, kalla vinterväder.
 
Särskilda datum att hålla koll på, med mer info framåt:
17 feb: Vinterdag
8-10 mars. Hajk för livet
30 april: Valborg
25-26 maj: Avslutningshajk
28 juli - 3 augusti: Sommarläger
 

Under våren så kommer även utbildningen Leda Patrull att äga rum under påsklovet (29 mars till 2 april), se separat info. Stark rekommendation till andra- och tredjeåringar som vill utveckla sitt ledarskap och lära känna sig själva. Läs mer på Scouternas Folkhögskolas hemsida. Mälarscouterna står för del av/hela deltagaravgiften.

 
Kontaktuppgifter finns i bilagan och nedan, och vi uppmanar er att lägga in ledarnas telefonnummer i telefonen, så ni lätt kan nå oss om det krisar. Under hajker när något känns svårt eller jobbigt vill vi gärna ha kontakt med er snarare än att allt går via er scout.
 
Om ni har några frågor eller funderingar är det bara att höra av er! Om det inte längre passar att vara med i Yggdrasil, hör av er till mig för avregistrering eller för att höra om vi kan hitta plats i Mälarscouterna en annan veckodag.

Bli Mälarscout!

Äventyret är nära - Mälarscouterna välkomnar nya och gamla scouter och ledare. Läs mer om Mälarscouterna och anmäl ditt intresse här!