Logga in: Logga in med ScoutID
Saknar du konto?

 Snart är det dags för årets luciahajk! Det är en av de mest uppskattade hajkerna på året där vi på avdelningen träffas över en helg och julbakar, myser och har kul! Vi håller anmälan uppe ett litet tag till så alla hinner anmäla sig - sista anmälningsdag är nu på söndag 24/11!

Tid och plats

  • Vi samlas på Brommaplan 18.15 fredagen den 29:e november och åker gemensamt ut till K2. Den som vill kan välja att cykla med Teo, för att inleda hajken lite mer äventyrligt.

  • Hajken är slut vid Brommaplan kl 11.15 söndagen den första december.

Pris och anmälan

Anmälan till hajken sker genom att gå in på https://malarscouterna.se/app/anmalan och logga in. Efter inloggning kan det vara nödvändigt att hitta tillbaka till Appar - Anmälan, där du hittar anmälningsformuläret. Gör detta senast onsdag 20:e söndag 26:e november. Hajken kostar 200 kronor, som betalas via swish i samband med anmälan. Om hajkavgiften är ett problem, hör av dig till al.yggdrasil@malarscouterna.se så löser vi det.

Julklappsbyte & övrigt

På hajken kommer vi även ha ett julklappsbyte, så alla scouter ska ha med en egen present som de själva skulle uppskatta (värde på 50kr ungefär). Vi kommer mest att vara inne, men se till att ha med varma kläder iallafall eftersom vi kommer vara ute en del. Den som vill bada kallt kommer få tillfälle att göra det under hajken :)

 

Varmt välkomna önskar Yggdrasilledarna!

Bli Mälarscout!

Äventyret är nära - Mälarscouterna välkomnar nya och gamla scouter och ledare. Läs mer om Mälarscouterna och anmäl ditt intresse här!